Therapie

Aangesloten bij beroepsverenigingen

KNGF = Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

NVA = Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur

Facebook

KvK nr. 20157835

BTW ID: NL00170300B11

BIGnr.    79034339304

AGB Praktijkcode:  Fysiotherapie 04015447

                                  Acupunctuur  90005796

                                  PGB                  41788955

AGB zorgverlenerscode:  Fysiotherapie 04100193

                                             Acupunctuur  90026905

Openingstijden:

maandag

07:30 - 12:00 uur

13:00 - 14:30 uur

dinsdag

08:00 - 12:00 uur

13:00 - 18:00 uur

woensdag

gesloten

donderdag

07:30 - 12:00 uur

13:00 - 14:30 uur

vrijdag

08:00 - 12:00 uur

13:00 - 18:00 uur

zaterdag

gesloten

zondag

gesloten

Copyright ┬ę All Rights Reserved

Acupunctuur     -    Coaching    -    Therapie

Jacqueline 't Gilde-Leunis   

Telefoon: 00 31 (0) 115 610297

E-Mail: info@jacquelinetgildeleunis.nl


Praktijk adres

Schelpenlaan 2

4533 DV Terneuzen

In onze maatschappij zie ik steeds meer mensen in de problemen komen, ze lopen vast of ze zijn bijvoorbeeld voor zichzelf op de vlucht. Ze voelen zich niet lekker in hun vel, angstig, onbegrepen, ongelukkig, enz.


Dit uit zich vaak in lichamelijke of geestelijke ongemakken. Deze mensen komen ook bij mij in de praktijk binnen voor zowel acupunctuur als fysiotherapie. Bij het behandelen van deze mensen voelde ik steeds vaker wat er onderliggend aan de hand was. Ik ging hier gevoelsmatig mee aan de slag, met mooie resultaten. Nu was ik wel erg ge├»nteresseerd in de onderliggende patronen, dus een studie volgde. Mijn coach en trauma opleidingen bij Centrum Open Mind in Lovendegem  hebben mij een kader gegeven om met mijn voelende ervaringen bewust aan de slag te gaan.


Het coachen van mensen individueel, maar ook in groep is nu een nieuwe tak in mijn praktijk waar ik met veel plezier en passie in bezig ben.

In mijn praktijk staat de mens in relatie tot zijn omgeving centraal. We gaan samen op zoek naar de balans in uw leven op zowel lichamelijk, geestelijk als gevoels-niveau. Dit doe ik zowel curatief als preventief.  Dus neem niet alleen contact met mij op als uw balans al volledig zoek is, maar laat u ook preventief helpen op uw zoektocht naar een betere balans. Als er balans is in uw leven kunnen vele ziektes voorkomen worden. Hoe meer balans er is, hoe minder snel ziekte toeslaat. Als u ervoor zorgt dat u uw levenspad bewandeld en daarbij de nieuwe inzichten, andere reactiepatronen en nieuwe houdingen meeneemt die u aangereikt krijgt, kan dit gezondheid of een genezingsproces ondersteunen.


Is de balans verstoord, dan gaan we uw fysieke, mentale, emotionele of contextuele belemmeringen proberen om te zetten naar een versterkende beweging, dus een betere balans. Deze versterkende beweging zal ervoor zorgen dat u in uw dagelijks leven met meer balans, eigenwaarde, vertrouwen, eerlijkheid, respect en liefde voor uzelf en uw omgeving kunt leven. Dus een gezonder en gelukkiger leven.

Wat is nu een voorbeeld van een versterkende beweging?


Als u een lichamelijke, geestelijke of emotionele belemmering oploopt die u in uw dagelijks leven hindert, gaan we op zoek naar de mogelijkheid (die ook in uzelf zit) om deze belemmering om te zetten in een meerwaarde voor uw dagelijkse leven. Dus we veranderen de belemmering in een ander positief iets of geven u een inzicht waar u mee verder kan. Soms is dit veranderen of inzicht krijgen niet mogelijk en moeten we de belemmering "parkeren" om verder te kunnen gaan met ons leven.


Bovenstaande kan je vergelijken met je eigen tuin. We kunnen de tuin door er iets bij te zetten, te verzetten of uit te halen veranderen in een mooier geheel. Soms is er een plek in je tuin waar niets groeit of waar een diepe put zit, hier kan je beter niet mee aan de slag gaan, maar het stukje tuin laten voor wat het is. Baken het af met mooie bloemen of iets dergelijks en ga aan de slag met de rest van je tuin en geniet.


De verschillende methodes die ik gebruik om met u op zoek te gaan naar een nieuwe balans zijn:

  • Coaching, waarin systemische wetmatigheden en een open mind voorop staan.
  • Burn-out / Bore-out
  • Acupunctuur
  • Auriculomedicinea
  • Ooracupunctuur
  • Energetische meditatie
  • Traumatherapie
  • Fysiotherapie
  • Psychomotorische therapie


Het kan zijn dat een methode voldoet in uw zoektocht, maar vaak zal ik meerdere methodes gebruiken. Wat nodig is om de balans te herstellen of te versterken zal ik gebruiken.


Indien nodig verwijs ik u door naar de reguliere geneeskunde.


Therapie